Wij zijn op zoek naar jou!

Verdien tot 2500,- Euro per maand

Wij zijn op zoek naar mensen zoals jij die vanuit huis tot 2500 Euro per maand willen verdienen. Je deelt je eigen tijd in en je bent eigen baas. Je gaat exclusief Massymoto kleding verkopen. En dat betekent dat je toegang krijgt tot een super mooi product dat erg gewild is.

Bekijk onderstaand filmpje om een idee te krijgen waar Massymoto voor staat.

 

 

Deze kleding is niet via de winkels te krijgen en ook niet online. Wij zien namelijk een nieuwe manier van verkopen. Via je eigen netwerk. Iedereen zit tegenwoordig op Facebook en Instagram. Ook jij hebt op die manier toegang tot meer dan 500 mensen. Samen met onze sales manager gaan we jou succesvol maken.

 

Massymoto is kleding waardoor je altijd fris blijft ruiken. Iedereen heeft wel eens last van een dag dat je niet fris ruikt. Met ons product, dat jij exclusief kan verkopen, stink je nooit meer! Onze producten worden niet verkocht via winkels. Maar ervaringsdeskundigen. Mensen zoals jij die ons product hebben geprobeerd en overtuigd zijn geraakt.

powered by Typeform

Wat heb ik
hier aan?

We groeien hard en zijn op zoek naar meer ambassadeurs

Fan van onze producten? Dit moet je weten:

  1. Minimale opstartkosten
  2. Je krijgt direct een hoge inkoopkorting (30% – 40%)
  3. Geen contracten. Geen aankoopverplichtingen. Je doet het op jouw tempo
  4. We begeleiden je intensief. We hebben ervaren sales managers in dienst die jou de kneepjes van het vak leren
  5. Wij komen bij je langs om uit te leggen hoe alles werkt. Je krijgt een shirt van ons om te proberen.

Polygiene is het bedrijf dat achter de magie van Massymoto zit. Ze zijn beursgenoteerd en hebben hun materiaal uitvoerig getest. Het is veilig voor jou en het milieu. Bekijk hieronder de voordelen van kleding met Polygiene.

 

Het verhaal van een brand ambassador

Hi, mijn naam is Annemiek,
Ik ben nu 2 maanden Brand Ambassador bij Massymoto.
Mijn thuissituatie was veranderd door het overlijden van mijn man, waardoor ik alleen achterbleef met mijn zoon en door deze situatie ook nog eens mijn baan verloor. Dus toen ik benaderd werd om Brand Ambassador te worden voor het revolutionaire merk Massymoto , kon dat niet op een mooier moment komen!
In het begin was ik sceptisch of de kleding echt niet zou gaan stinken en of het dus niet gewoon elke dag de was in moest. Maar het is echt waar: Massymoto heeft kleding ontwikkeld waarin je nooit meer stinkt!
Ik werd heel enthousiast en voelde dat heel veel mensen dit moesten leren kennen! Vandaar dat ik als brand Ambassador aan de slag wilde gaan!
Maar het allermooist vind ik nog de vrijheid die het me geeft zodat ik er voor mijn 14-jarige zoon kan zijn! En ik ook kan genieten als de zon schijnt, want je kunt helemaal je eigen tijd indelen. En zo kun je met voldoende inspanning, ontspannen werken , genieten en je verdient ook nog leuk geld. Mocht je nog twijfelen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik ben bereikbaar op 06-46308608 of mail naar annemiekboerhout1966@gmail.com

powered by
© 2019 Massymoto, powered by YFO. All rights reserved.